PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE
Acasa Stiri Anunturi si articole Alătură-te echipei Felix Telecom

Alătură-te echipei Felix Telecom

Felix Telecom nu este doar un angajator, este o comunitate profesională. Munca reprezintă pentru noi o continuitate în inovație prin extinderea cu consecvență a orizonturilor cunoașterii. Gândim împreună cu parteneri de încredere recunoscuți pe piața mondială și ne concentrăm să satisfacem toate cerințele proiectelor de infrastructură mari și strategice. Ne adaptăm continuu la noi tehnologii astfel încât dăm plus valoare ofertelor noastre către clienți. Avem cunoaștere, iar experimentul îl folosim ca instrument de inovare și dezvoltare. Dacă vrei să te formezi și să te perfecționezi în acest cadru, te chemăm să vii alături de comunitatea noastră pentru a putea împreună să aflăm răspunsuri la provocările viitorului.

Despre Felix Telecom

Din 1992, Felix Telecom s-a poziționat pe piața românească ca furnizor de soluții complexe pentru sisteme de telecomunicații, integrator de echipamente și aplicații, de la unii dintre cei mai importanți producători din lume, fiind recunoscut ca dezvoltator de soluții proprii.

De-a lungul timpului, Felix Telecom si-a pus amprenta in multe proiecte de anvergura, pentru beneficiari atat din domeniul public, cat si din cel privat,  fiind de multe ori deschizator de drumuri si oportunitati de dezvoltare si imbunatatire a calitatii si cantitatii de servicii oferite de catre clientii sai. Din acest motiv, Felix Telecom doreste sa ramana un angajator responsabil, a carui strategie de dezvoltare include si atragerea unor energii suplimentare in indeplinirea misiunii sale. Dorim sa facem acest lucru prin conservarea valorilor dobandite si valorificarea capitalului uman existent pe piata muncii, intr-un domeniu vital, asa cum este cel al comunicatiilor de date, si care poate defini reperele dezvoltarii profesionale individuale, necesare crearii unei cariere.  

Felix Telecom va poate crea un mediu de lucru adecvat, in care responsabilitatea, respectul reciproc, echilibrul emotional si comportamentul civilizat sunt factori care va vor determina sa apreciati justetea dezideratului nostru de stabilitate in cadrul firmei, ca o conditie importanta pentru asigurarea continuitatii in performanta.  

Pentru detalii ale posturilor vizate, accesează link-ul https://www.felixtelecom.ro/cariere