PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE
Acasa Referinte Parteneri

Parteneri

De-a lungul timpului, Felix Telecom a dezvoltat parteneriate solide cu cei mai importanti producatori de telecomunicatii.

In calitate de Platinum Partner Avaya si in baza unui acord comercial direct, suntem autorizati sa furnizam solutii de: Networking, Unified Communications, Video.

www.avaya.com

In calitate de Gold Partner Ciena si in baza unui acord comercial direct, avem rolul de Solution Provider.

www.ciena.com

Avem statutul de Select Cisco Partner, putem oferi solutii complexe de comunicatii din portofoliul de produse si servicii Cisco.

www.cisco.com

In calitate de Business Partner Radwin, in baza unui Non-Exclusive System Integrator Agreement, suntem autorizati sa furnizam servicii de design si implementare, livrare de echipamente, suport si garantie Radwin.

www.website.com

In calitate de Registered Partner, suntem autorizati sa furnizam echipamente si servicii de insalare si suport din portofoliul de solutii Juniper.

www.juniper.net

In calitate de Partener Autorizat, suntem autorizati sa furnizam produse si servicii de suport din portofoliul Fortinet, precum si asistenta la construirea solutiei, servicii implementare si mentenanta.

www.fortinet.com

In baza parteneriatului cu Nokia - Alcatel Lucent, putem furniza solutii complexe si servicii de design, implementare si mentenanta

www.nokia.com

In calitate de Business Partner, in baza unui Non-exclusive Partner Agreement, suntem autorizati sa furnizam echipamente si servicii de implementare si garantie

www.packetlight.com

In calitate de Business Partner ECI, avem un acord de vanzari direct, fiind autorizati sa furnizam echipamente si sercii de design, instalare si suport.

www.ecitele.com

In baza parteneriatului nostru, putem furniza solutii complexe si servicii integrate cu tehnologia Microsoft.

www.microsoft.com

in curs de actualizare...

www.3m.com

in curs de actualizare...

www.nexans.com

in curs de actualizare...

www.commscope.com