PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE
Acasa Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest site web este deținut și operat de SC Felix Telecom SRL.

Accesul dvs. la acest site web este condiționat de acceptarea și conformitatea dvs. cu termenii, condițiile, notificările și responsabilitățile conținute în acest document (Termenii de utilizare). Utilizarea dvs. și / sau accesul la site-ul Web constituie acordul dvs. cu Termenii de utilizare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii de utilizare în orice moment. Deși vă putem notifica cu privire la orice modificare, revizuire sau modificare, este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic Condițiile de utilizare. Sunteți de acord să fiți obligat (ă) de astfel de modificări, modificări sau revizuiri efectuate de noi din când în când.

Serviciile noastre

Nu putem fi responsabili pentru întârzieri sau întreruperi ale acestui site web. Vom face eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a minimiza întârzierile și întreruperile. Cu toate acestea, nu putem garanta că acest site web va fi disponibil în orice moment.

Putem oricând și fără a vă notifica, să întrerupem integral sau parțial acest site web. Cu toate acestea, nu putem fi responsabili pentru orice pierdere, cost, daune sau răspundere care ar putea rezulta din întreruperea site-ului nostru web.

Comportament interzis

În legătură cu acest site web, nu trebuie:

  • utilizați-l pentru orice activitate sau postați sau transmiteți orice informații sau materiale care încalcă legile sau reglementările, încalcă drepturile unei terțe părți sau sunt contrare oricărui standard sau coduri relevante;
  • utilizați-l pentru a posta sau transmite orice material care interferează cu alți utilizatori sau defăimează, hărțuiește, amenință, amenință, ofensează sau restricționează orice persoană sau care împiedică orice utilizator să utilizeze acest site web sau internet;
  • folosiți-l pentru a trimite mesaje de e-mail nesolicitate;
  • în vreun fel manipulează, împiedică sau modifică acest site web;
  • transmite cu bună știință orice viruși sau alte funcții de dezactivare către site-ul web sau prin intermediul site-ului web;
  • încercați oricare dintre actele de mai sus sau facilitați sau asistați o altă persoană să facă oricare dintre actele de mai sus.

Proprietate intelectuală

Deținem drepturile de autor, care există în toate operele creative și literare care sunt afișate pe acest site web, cu excepția cazului în care se menționează altfel.

Trebuie să nu:

  • reproduceți sau utilizați orice material de pe acest site în scopuri comerciale, inclusiv vânzarea;
  • modificați în orice mod materialul de pe site;
  • face ca oricare dintre materialele de pe acest site să fie încadrate sau încorporate într-un alt site web fără aprobarea noastră.

Pe scurt, nu trebuie să modificați, să copiați, să reproduceți, să republicați, să încadrați, să încărcați către o terță parte, să postați, să transmiteți sau să distribuiți conținutul acestui site web în niciun fel, cu excepția cazului în care este prevăzut în mod expres de noi sau autorizat în mod expres în scris de către noi.

În cazul în care faceți oricare dintre actele de mai sus, nu vom ezita să ne impunem drepturile de proprietate intelectuală împotriva dumneavoastră.

Permitem link-uri către acest site web, atâta timp cât acordați în mod clar acest site web și furnizați un hyperlink către acest site.

Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web nu vă acordă o licență sau acționează ca un drept de utilizare a oricăreia dintre mărcile comerciale sau siglele, înregistrate sau neînregistrate, care sunt afișate pe acest site web fără permisiunea expresă scrisă a proprietarului mărcii comerciale.

Informatii generale

Ne propunem ca informațiile de pe https://www.felixtelecom.ro să servească doar ca o prezentare generală a problemelor de interes. Încercăm să ne asigurăm că conținutul este actual și corect, dar nu garantăm moneda și acuratețea acestuia.

Nu vom fi răspunzători pentru nicio eroare sau omisiune și nu vom fi responsabili pentru orice pierderi, vătămări sau daune legate de încrederea dvs. pe acest site web.

Parteneri

Acest site web poate include link-uri, susținem sau conectăm doar la produse și servicii pe care le recomandăm cu adevărat.

Acest site web poate promova produsele sau serviciile oferite de terți, parteneri. Nu suntem în niciun caz responsabili pentru acțiunile, produsele sau serviciile lor. Orice probleme care pot apărea ca rezultat al utilizării serviciilor și produselor lor trebuie adresate direct partenerului respectiv și nu site-ului nostru web.

În cazul oricărei acțiuni judiciare și extrajudiciare întreprinse împotriva acestora ca urmare a utilizării produselor și serviciilor lor, acești parteneri sunt de acord să își asume responsabilitatea exclusivă și să nu implice acest site web sau proprietarul acestuia în orice obligație financiară sau legală care ar putea apărea ca atare.

Politica de Confidențialitate

Acceptând și acceptând Termenii de utilizare, sunteți de acord și cu termenii Politicii noastre de confidențialitate.

Declinare de responsabilitate

Recunoașteți în mod expres că nu exercităm controlul asupra utilizatorilor internetului și nu suntem răspunzători pentru daunele suferite de dvs., direct sau indirect, ca urmare a renuntarii.

Rezilierea

Condițiile de utilizare sunt valabile până la încetarea de către noi, lucru pe care îl putem face în orice moment și fără a vă notifica. În cazul rezilierii, toate restricțiile impuse de dvs. de

Termenii de utilizare și limitările de răspundere stabilite în Termenii de utilizare vor păstra.

Lege aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați în conformitate cu legile din România.

Contactați-ne pentru orice întrebări.